Signeersessies

Signeersessies

23 september 2019

Aanvankelijk mat ik het succes van een signeersessie af aan het aantal verkochte exemplaren. Vijfentwintig boeken vandaag! Drieëndertig boeken!

- jeroen windmeijer
Hebban Live

Hebban Live

16 september 2019

“Waarheen gaat de Nederlander?/ Naar een vergadering./ Waar komt hij vandaan?/ Van een vergadering.” De Iraakse schrijver Rodaan al Galidi draagt een van zijn gedichten voor en door zijn droogkomische presentatie heeft hij de lachers op zijn hand. Al Galidi verwierf faam in Nederland met Hoe ik talent voor het leven kreeg, een roman over de ervaringen van een asielzoeker.

- jeroen windmeijer
Signeren bij Paagman

Signeren bij Paagman

9 september 2019

Het is 1 september en uitgerekend vandaag signeer ik bij Boekhandel Paagman in Delft, op de hoek van de Choorstraat en de Hyppolitusbuurt. Een typisch geval van synchroniciteit zou je kunnen zeggen. Het is de geboortedag van mijn moeder – ze zou vandaag 86 zijn geworden – en ik signeer het aan haar opgedragen boek De Offers op een steenworp afstand van het huis waar zij is geboren. Sint Hyppolitus is weer de naam van het rooms-katholieke ziekenhuis waar ik in 1969 in Delft ter wereld kwam.

- jeroen windmeijer
Jeroen Windmeijer: 'De offers'

Jeroen Windmeijer: 'De offers'

2 september 2019

Jeroen Windmeijer publiceerde op 13 augustus bij HarperCollins Holland zijn vierde thriller: De Offers. Voor Boekblad blogt hij de komende tijd over zijn boekhandelstoernee met zijn nieuwste boek. 

- jeroen windmeijer