• 03 augustus 2019

  Het Tuinfeest

  De avond voorafgaand aan de Deventer Boekenmarkt, op zaterdag 3 augustus, vindt poëziefestival Het Tuinfeest plaats. Ieder jaar is de oude binnenstad van Deventer het podium voor meer dan 30 dichters.

  Informatie & Route
 • 04 augustus 2019

  31e Deventer Boekenmarkt

  Op zondag 4 augustus 2019 vindt in Deventer de 31e editie plaats van de Deventer Boekenmarkt. In totaal zijn meer dan 850 kramen gevuld met vele duizenden boeken: ruim 6 kilometer markt met deelname van gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit heel Nederland. De markt begint om 9.30 uur, maar al om 7.00 uur zijn er de eerste bezoekers.

  Informatie & Route
 • 21 september 2019

  Nacht van de Literatuur in Amersfoort

  Dit jaar viert de Amersfoortse Nacht van de Literatuur zijn eerste jubileum. Net als in voorgaande jaren belooft het weer een onvergetelijke avond te worden. Op het programma staan onder meer de gelauwerde auteurs Manon Uphoff en Peter Buwalda, Libris Literatuurprijswinnaar Rob van Essen, toptalenten Bregje Hofstede en Niña Weijers, en de Amersfoortse rapper Diggy Dex. Zij worden geinterviewd en lezen voor op locaties als Bibliotheek Het Eemhuis, de Mannenzaal, de Sint Aegtenkapel, Museum Flehite, Fluor, Het Lokaal, KadECafé, Stadsbrouwerij De Drie Ringen en het Eemcafé.

  Informatie & Route