'A Dutchman in Nashville': Digital Book World 2019 (dag 2)

'A Dutchman in Nashville': Digital Book World 2019 (dag 2)

11 september 2019

Dinsdag 10 september begon de conferentie pas echt. Om 8.25 werden we al welkom geheten, wat niet het beste tijdstip voor mij is. De openings-keynote van Lisa Lucas, directeur van de National Book Foundation, heb ik dan ook aan mij voorbij laten gaan.

- huub van de pol
'A Dutchman in Nashville': Digital Book World 2019 (dag 1, vervolg)

'A Dutchman in Nashville': Digital Book World 2019 (dag 1, vervolg)

11 september 2019

Maandag 9 september was de pre-conference day, waar ik een aantal workshops en sessies heb bezocht. Het werd een dag met behoorlijk wat variatie, waarbij regelmatig uitstapjes buiten het boekenvak werden gemaakt. Ook de middag was er een aantal interessante sessies.

- huub van de pol
'A Dutchman in Nashville': Digital Book World 2019 (dag 1)

'A Dutchman in Nashville': Digital Book World 2019 (dag 1)

10 september 2019

Op zondag 8 september zat ik in het vliegtuig naar de VS. We hadden internet aan boord, dus was het niet heel vreemd dat ik een mailtje ontving. Het was Boekblad – of ik wat wilde schrijven over de Digital Book World conferentie waar ik naartoe ging. ‘Geen probleem’ mailde ik terug. Alhoewel het lang geleden was dat ik een blog bijhield vond ik het een leuk idee.

- huub van de pol