Lamoer #2: Jaap Robben e.a.

28 februari 2019

De literaire avond Lamoer maakt een comeback in Patronaat in Haarlem op drie donderdagen in het voorjaar: 31 januari, 28 februari en 28 maart. Lamoer is een eigenzinnige liveshow over boeken. Na een tiental succesvolle avonden in het Amsterdamse Bitterzoet en op Lowlands is het in 2019 tijd om Haarlem te veroveren. Hoewel deze stad kan bogen op een rijke literaire traditie en een aantal mooie boekhandels is er nog nooit een gevestigde literaire avond van de grond gekomen.

 

61708.LamoerLOGO.jpg

In samenwerking met het Patronaat en boekhandel De Vries wordt een wervelende avond over boeken georganiseerd voor alle Haarlemmers. De show vindt plaats in poppodium het Patronaat, wat goed aansluit bij het informele karakter van de avond. Naast literaire auteurs krijgen beginnende muzikanten en stand-up comedians een podium, net als wetenschappers en maatschappelijke organisaties.

Voor de editie op 28 februari is onder meer Jaap Robben (Boek van de Maand bij DWDD met Zomervacht) uitgenodigd. Daarnaast vormen muziek, wetenschap en stand up comedy belangrijke onderdelen van de avonden. Tickets voor alle avonden zijn nu in de voorverkoop verkrijgbaar. De schrijvers vertellen over hun werk en over zichzelf. Verwacht geen lezing of voordrachten maar juist de bijzondere verhalen áchter de boeken en de schrijvers, en goede gesprekken met interactie. Het volledige programma wordt snel bekend.

Boekhandel De Vries verzorgt de boekverkoop. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem.

Meer informatie:
Tijd: donderdag 28 februari 2019, vanaf 20.00 uur
Locatie: Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem
Tickets €10,50 in de voorverkoop, €13,- aan de deur