• 23 mei 2019 - 20 juni 2019

  Taalwandelingen Amstelveen

  Het Taalhuis Amstelland organiseert samen met Participe Amstelland, Buurtkamer KKP en AmstelveenSport vijf wekelijkse taalwandelingen in Amstelveen. De taalwandelingen zijn bedoeld voor anderstalige inwoners die lekker willen bewegen en de Nederlandse taal beter willen leren spreken.

  Informatie & Route
 • 23 juni 2019

  Het Mooie Kinderboekenfestival Hoogeveen

  Na twee uitverkochte edities in Amsterdam, breidt het Mooie Kinderboekenfestival zich in 2019 uit naar drie verschillende locaties verspreid door het land. Op zondag 26 mei strijkt het festival neer in de Amsterdamse Tolhuistuin, op zondag 16 juni in de Verkadefabriek te Den Bosch en zondag 23 juni in Theater de Tamboer in Hoogeveen. Tijdens dit bonte festival kunnen kinderen van 4 t/10 jaar zich onderdompelen in de werelden uit achttien verschillende mooie kinderboeken.

  Informatie & Route
 • 27 juni 2019 - 29 juni 2019

  Nieuwe Types

  Van donderdag 27 t/m zaterdag 29 juni 2019 vindt voor de vijfde keer Nieuwe Types plaats in Arnhem, hét festival voor nieuwe literatuur. Drie dagen staan nieuwe schrijvers, nieuwe vertelvormen en nieuwe verhalen in de spotlight. De eerste bevestigde namen zijn Maxim Februari, Maartje Wortel en Frino.

   

   

  Informatie & Route