Romy van den Nieuwenhof nieuw hoofd verkoop en marketing De Bezige Bij

Stip | 9 juli 2020

Erik Dasselaar zal eind juli vertrekken als manager sales en marketing bij Uitgeverij De Bezige Bij. Na de zomer zal hij zich bij WPG gaan richten op een aantal strategische projecten voor de boekenuitgeverijen.

De Bezige Bij meldt: 'De afgelopen jaren heeft onze uitgeverij een grote ontwikkeling doorgemaakt. Erik heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd. Met zijn commerciële kijk op onze titels, zijn vakkundige benadering van de consument en zijn enthousiasme heeft hij veel voor de uitgeverij en haar auteurs betekend. De Bezige Bij is Erik zeer erkentelijk voor de goede resultaten en professionaliseringsslagen die hij wist te realiseren bij onze verkoop- en marketingafdeling.' 

Half augustus begint Romy van den Nieuwenhof (1989) als ons nieuwe hoofd verkoop en marketing. Romy was de afgelopen jaren werkzaam bij Uitgeverij Prometheus, waarvan de laatste drie jaar als hoofd marketing, verkoop & publiciteit. Ze heeft Nederlands gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen en heeft daarna diverse journalistieke en pr-functies bekleed, onder meer bij het Muziekgebouw Frits Philips, voordat zij in de uitgeverswereld terechtkwam.

Log snel in of word abonnee van Boekblad
  • Dit artikel bevat nog minimaal 0 woorden
Nog geen abonnement op Boekblad?

Profiteer van onze voordelige abonnementen.

Nu abonnee worden