Nieuwe medewerkers Gottmer Uitgevers Groep

Stip | 16 mei 2019

V.l.n.r. Karin Koevoet, Lara Delissen en Lorain Grabowski

Sinds 1 mei is Marieke Dijkman aan de slag als uitgever Lifestyle. Marieke heeft de afgelopen 8 jaar meegewerkt aan de groei van het fonds Carrera Culinair. 

Vanaf 1 juni treedt Lara Delissen in dienst als medewerker Promotie Kinderboeken. De afgelopen jaren was zij werkzaam als promotie- en publiciteitsmedewerker voor Uitgeverij Lemniscaat. Helemaal nieuw bij Gottmer Uitgevers Groep is ze niet: in 2016 was Lara al werkzaam als stagiair op de promotieafdeling van Gottmer Kinderboeken. Naast haar werk bij Gottmer, zal Lara freelance promotie- en publiciteitswerkzaamheden verrichten in het (kinder)boekenvak.

Jan Pieter van de Ree is vanaf 13 mei de nieuwe vertegenwoordiger voor Rayon West. Jan Pieter heeft ruime (verkoop)ervaring  (17 jaar) in diverse functies binnen het boekenvak, zowel vanuit de winkel (o.a. Donner en De Slegte in Rotterdam) als de leverancierskant. Voorheen werkte hij als accountmanager bij ICOB Boeken/Rebo publishers.

Karin Koevoet zal vanaf 1 juni de bureauredactie versterken en zal de fondsen Altamira en Hollandia onder haar hoede nemen. Karin heeft eerder als bureauredacteur bij Karakter Uitgevers gewerkt en werkt momenteel als redacteur bij het Van Gogh Museum.

Gea van der Voort is 13 mei gestart als medewerker verkoop binnendienst. Gea heeft ruime ervaring als boekverkoper, o.a. bij boekhandel Van der Velde in Groningen en Scheltema in Amsterdam. 

Silke Bouman is als acquirerend redacteur voor Altamira  aangesteld, en Lorain Grabowski als acquirerend redacteur Becht. Zij waren reeds werkzaam bij Gottmer.

Log snel in of word abonnee van Boekblad
  • Dit artikel bevat nog minimaal 0 woorden
Nog geen abonnement op Boekblad?

Profiteer van onze voordelige abonnementen.

Nu abonnee worden