Personeelswijzigingen bij boekhandel Broekhuis

Geraldine te Gussinklo | 5 november 2020

Per oktober is Marcia Leushuis (37, foto rechtsboven) winkelchef van Broekhuis Oldenzaal. De Oldenzaalse Marcia Leushuis heeft in haar 12,5 jaar bij Broekhuis al in meerdere winkels gewerkt. De laatste zes jaar was ze winkelchef in respectievelijk Almelo en Hengelo. De nieuwe winkel Oldenzaal heeft met haar een vertrouwd en ervaren stuurman. Ze neemt daar het roer over van Nick Riesthuis.

Nick Riesthuis (35, foto rechtsonder) wisselt chefschap met Marcia Leushuis en is nu winkelchef van de Hengelose vestiging. Nick Riesthuis combineert zijn taak als leidinggevende met die van commercieel manager van de vier winkels.

Eric Bol (43, foto linksboven) zal de leiding van het nieuw te bouwen filiaal Broekhuis Deventer op zich gaan nemen. In de 24 jaar dat Eric Bol in het boekenvak werkzaam is, werkte hij er 19 van als inkoper bij De Slegte in Enschede. Na overname van die vestiging door Broekhuis is hij verantwoordelijk voor het antiquariaat. Sinds 2019 combineert Eric Bol deze specifieke rol met die van algemeen bedrijfsleider van Boekhandel Broekhuis. Deze laatste functie wordt ingeruild voor het pionierschap in boekenstad Deventer.

Gezien de omvang van het 'Deventer-project' komt de rol van algemeen bedrijfsleider weer in handen van een oude bekende... (foto linksonder)

Log snel in of word abonnee van Boekblad
  • Dit artikel bevat nog minimaal 0 woorden
Nog geen abonnement op Boekblad?

Profiteer van onze voordelige abonnementen.

Nu abonnee worden