Ook Week van het christelijke boek uitgesteld

Geraldine te Gussinklo | 4 maart 2021

Ook de Week van het christelijke boek, de christelijke tegenhanger van de Boekenweek, is verschoven naar de zomer. In de week van 8-12 maart verzorgt de brancheorganisatie voor het christelijke boekenvak (BCB) in samenwerking met uitgevers en boekverkopers wel een serie livestream uitzendingen, met topauteurs uit de christelijke wereld.

Acht auteurs die hun sporen hebben verdiend worden live via Facebook geïnterviewd: Priscilla Docter (Uitgeverij Scholten), Liza de Jonge (Uitgeverij Royal Jongbloed), Corien Oranje (Uitgeverij Royal Jongbloed), Willem Ouweneel (Uitgeverij Gideon), David Ros (Uitgeverij Royal Jongbloed), Reinier Sonneveld (Buijten & Schipperheijn), Mirjam van der Vegt (Uitgeverij Ten Have) en Frans Willem Verbaas (Uitgeverij Mozaïek).

De avonden worden afwisselend begeleid door Fijke van den Oever en Gerdina van der Plas van Christelijke boekhandel Het Baken (Katwijk) en Gert-Jan van Rietschoten van Boekhandel van Rietschoten (Rotterdam). De uitzendingen zijn vier avonden live te volgen via www.facebook.com/leesenluister. Kijkers kunnen vooraf hun vraag aan een van de auteurs indienen via leesenluister@bcbplein.nl.

Log snel in of word abonnee van Boekblad
  • Dit artikel bevat nog minimaal 0 woorden
Nog geen abonnement op Boekblad?

Profiteer van onze voordelige abonnementen.

Nu abonnee worden