Broese en VBK continueren BroeseBruistBoekenLive

Geraldine te Gussinklo | 15 oktober 2020

Op dinsdag 20 oktober om 19.30 volgt de tweede editie van BroeseBruistBoekenLive, een nieuw interactief boekenevent met een zeer afwisselend programma met auteurs. Lezers kunnen zich aanmelden via de website waarna zij een YouTube-link krijgen om live deel te nemen aan het event. Het initiatief voor BroeseBruistBoekenLive komt van sde Utrechtse boekhandel Broese Boekverkopers en de uitgeverijen van VBK. De presentatie is in handen van radio- en televisiemaker Frénk van der Linden. De eerste BroeseBruistBoekenLive is gehouden op 7 juli. Op 20 oktober, 18 november en 15 december vinden de volgende edities plaats.

Voor de eerstvolgende BroesebruistBoekenLive zijn Nelleke Noordervliet, Tommie Niessen (Tommie in de zorg), Govert Schilling, Tjarko van der Pol, Levina van Winden en Wieteke van Zeil aanwezig. Dan Brown spreekt vanuit zijn huisadres virtueel de bezoekers toe. Vanaf 15 oktober kunnen lezers het boek De val van Thomas G. van Nelleke Noordervliet bij Broese bestellen om op 20 oktober mee te discussiëren over deze roman. Het event is interactief. Lezers kunnen direct reageren via de chat en vragen stellen aan de moderator.

De initiatiefnemers hebben besloten de formule BroesebruistBoekenLive dit jaar verder uit te rollen tot een maandelijkse digitale bijeenkomst. Verder is het de bedoeling om meer uitgeverijen erbij te betrekken en het idee verder uit breiden naar andere Nederlandse boekhandels. Met BroeseBruistBoekenLive willen de initiatiefnemers boekhandelsklanten de mogelijkheid geven digitaal boekevenementen te volgen, in de hoop ze te verleiden meer online aankopen te doen in de fysieke boekhandel.

Log snel in of word abonnee van Boekblad
  • Dit artikel bevat nog minimaal 0 woorden
Nog geen abonnement op Boekblad?

Profiteer van onze voordelige abonnementen.

Nu abonnee worden