Uteregse Boekenvakborrel

23 mei 2018

Op 23 mei a.s. wordt alweer de ’derde druk’ van de Uteregse Boekenvakborrel georganiseerd in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Caroline Reeders vertelt er over haar directeurschap van Athenaeum Boekhandel. 

54146.UteregseBoekenvakborrelkopie-AGENDALARGE.jpeg

Utrecht bezit een rijk cultuurhistorisch verleden, is de stad met de meeste evenementen binnen haar grenzen en kent een bruisend literair leven met o.a. Het Literatuurhuis, het ILFU International Literature Festival Utrecht en mag sinds kort de titel UNESCO City of Literature voeren.

In november 2017 vond voor het eerst de Uteregse Boekenvakborrel voor bijvoorbeeld uitgevers, boekverkopers, auteurs, journalisten, redacteuren, ontwerpers, bibliothecarissen plaats. De eerste twee edities waren binnen no time ‘uitverkocht’ en druk bezocht. 

Tijdens de borrel op 23 mei is Caroline Reeders te gast als spreker. Zij zal de aanwezigen alles vertellen over haar ervaringen als directeur van Athenaeum Boekhandel, haar plannen, ambities en uitdagingen en over haar visie op het succesvol runnen van een boekhandel in het veranderende retaillandschap.

Meer informatie 
Datum: woensdag 23 mei
Locatie: Winkel van Sinkel (Anton’s bar, begane grond), Oudegracht 158, 3511 AZ Utrecht
Toegang: aanmelden via deze link
Website