IT Deep Dive

12 november 2019

Kom op 12 november naar IT DeepDive en leer van experts en ervaringsdeskundigen over thema's als conversational AI, data en ethiek, edge computing, design thinking, security en de wet Wbni, container technologie en meer! Martin Wuite, CIO van Wolters Kluwer, geeft een collegetour. 

64719.Schermafbeelding_2019-08-06_om_14.58.38.png

CIO Martin Wuite spreekt over de digitale ontwikkelingen bij Wolters Kluwer. Al drie jaar op rij scoort Wolter Kluwer hoog in het FD Transformers 2019 onderzoek naar digitale transformatie in Nederland. In het onderzoek is te zien dat de aandacht voor digitale ontwikkelingen in organisaties groeit en dat inspanningen van de koplopers op het vlak van digitale transformatie een positieve impact hebben op het bedrijfsresultaat. De uitgeverijwereld werd als een van de eerste sectoren vol geraakt door technologische ontwikkelingen. Ruim 10 jaar geleden bestond 75 procent van de uitgaven van Wolters Kluwer uit print, tegenwoordig is 87 procent digitaal en services. Hoe heeft Wolters Kluwer de omslag gemaakt?

Tijdens IT DeepDive gaat Rian van Heur (hoofdredacteur AG Connect) in gesprek met Martin Wuite over deze transformatie. Waar liepen zij tegenaan? Welke lessen zijn er te leren uit de ervaringen van Wolters Kluwer. Natuurlijk is er uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen.


Programma:

15:00 uur
ONTVANGST
 
15:30 uur
Eerste ronde powercolleges. Elk powercollege bestaat uit een college en een case.

Conversational AI
 
Distributed Ledger Technology
 
Data en ethiek
 
Impact van container technologie
 
Security | Wet Wbni

16:45 uur
WISSEL
 
17:00 uur
Tweede ronde powercolleges. Elk powercollege bestaat uit een college en een case.

Agile écht laten werken
 
Meerwaarde van process mining
 
AI: algoritme zonder bias
 
De kansen van edge computing
 
Design Thinking mindset
 

18:15 uur
PAUZE
 
19:00 uur
Collegetour met CIO Martin Wuite van Wolters Kluwer
Martin Wuite spreekt over de digitale ontwikkelingen bij Wolters Kluwer. De uitgeverijwereld werd als een van de eerste sectoren vol geraakt door technologische ontwikkelingen. Ruim 10 jaar geleden bestond 75 procent van de uitgaven van Wolters Kluwer uit print, tegenwoordig is 87 procent digitaal en services. Hoe hebben zij die omslag gemaakt? 
 
19:30 uur
EINDE


Meer informatie: 
Datum/tijd: 12 november 2019, 15.00-19.30 uur
Locatie: Buitenplaats Kameryck, Oortjespad 3, Kamerik
Website
Tickets vanaf €249 hier verkrijgbaar