Het Grote Gebeuren

03 april 2021

De 11e editie van Het Grote Gebeuren, festival voor lezers & schrijvers. Ga mee op een literair avontuur door het Forum in Groningen.

67175.Schermafbeelding_2021-02-02_om_16.57.34.png

Indien mogelijk gaat het festival door op 3 april, misschien in aangepaste vorm. Hou voor meer nieuws de website en social media in de gaten.

Ga van een interview met een gerenommeerde schrijver naar een kennismaking met een debutant en van een gesprek over wandelen in Midden-Europa naar het Suriname van Anton de Kom. Je wordt op je reis begeleid door literaire talenten die je zullen verrassen met hun ontluikende literaire vaardigheden. Gedurende de avond kun je in de pauzes tussen je programma-onderdelen genieten van het randprogramma en natuurlijk kun je een kop koffie of een drankje halen bij de bars in het Forum. 

Naast het avondprogramma zijn er een viertal middagactiviteiten: twee theater-leesvoorstellingen en twee wandelingen. Die beginnen allemaal om 16 uur, je kunt bij je ticket voor het avondprogramma voor € 2,50  een middagactiviteit kiezen (zolang de voorraad strekt). Daarnaast bieden we een podium aan debutanten, aan de Noorwoord-talenten en je kunt je verheugen op een vol en verrassend randprogramma.

Het Grote Gebeuren en corona
In verband met de coronamaatregelen hebben we een achttal routes door het programma uitgezet. Zo houden we grip op de bezoekersstromen en kunnen we het festival (waarschijnlijk) toch door laten gaan. Je kiest als bezoeker dus van tevoren één van de acht "routes" door het programma en je kunt niet op de avond zelf je eigen programma samenstellen. Elke route heeft een kleur. We adviseren zoveel mogelijk online een ticket te kopen. Zo kunnen we je makkelijk op de hoogte houden van eventuele wijzigingen. Door de situatie rond corona is dat extra van belang.

 

Meer informatie: 

Facebook, Twitter, en de website