Marion Pauw tekent voor jeugdboek bij Kluitman

Stip | 14 maart 2019

Bestsellerauteur Marion Pauw (van o.a. Daglicht en De experimenten) heeft het contract getekend voor haar jeugdboek dat in het najaar bij uitgeverij Kluitman zal verschijnen. Het jeugdboek van Marion Pauw wordt als ‘Kluitman novelle’ uitgegeven.

In deze novelle-lijn van Kluitman verschijnen mooi gebonden en spannende boeken met een toegankelijke prijs (onder de 10 euro). Hiermee probeert de uitgeverij het lezen te stimuleren en jongeren te verleiden tot het lezen van meer boeken. Niet te dik, wél een boeiend verhaal. De uitgeverij wil hier bevlogen auteurs aan koppelen, die voor jongeren een gezicht en een inspiratie kunnen zijn. Eerder verscheen in deze lijn Afgesloten van Natasza Tardio en #SweetSixteen van Marlies Slegers.

Uitgever Mariska Budding: ‘Het is fantastisch dat Marion Pauw gaat publiceren in deze belangrijke boekenlijn van Kluitman. Ik geloof er echt in dat we met deze novelles het lezen weer positief onder de aandacht kunnen brengen. En hopelijk spoort het jongeren aan tot het lezen van meer boeken.’

Het jeugdboek van Marion Pauw verschijnt dit najaar bij uitgeverij Kluitman.

Log snel in of word abonnee van Boekblad
  • Dit artikel bevat nog minimaal 0 woorden
Nog geen abonnement op Boekblad?

Profiteer van onze voordelige abonnementen.

Nu abonnee worden