Week van het Korte Verhaal

14 februari 2017 - 21 februari 2017

Van 14 t/m 21 februari 2017 is de zesde editie van de Week van het Korte Verhaal. Ruim vijfentwintig boekhandels, verspreid over heel Nederland, en in België, spannen zich deze week extra in om het genre de aandacht te geven die het verdient.

week korte verhaal.jpg

Steeds meer boekhandels organiseren speciale evenementen rond het korte verhaal, met als een van de hoogtepunten van afgelopen jaar de voorleesmarathon in Pantheon Boekhandel.

Halverwege de WvhKV wordt de J.M.A. Biesheuvelprijs uitgereikt, dit jaar voor de derde maal, op zondag 19 februari 2017. De J.M.A. Biesheuvelprijs is een prijs voor de beste Nederlandstalige verhalenbundel van het afgelopen jaar waarvan het prijzengeld door crowdfunding bijeengebracht wordt. Meer informatie is te vinden op: www.jmabiesheuvelprijs.nl

Tijdens de Week is in de deelnemende boekhandels Mens v.s. natuur van Diane Cook te koop voor 2,50 euro. 

De Week van het Korte Verhaal is een initiatief van Linnaeus Boekhandel te Amsterdam. Boekhandels die zich willen aansluiten en mensen die meer informatie willen, kunnen contact opnemen met Iris Meijer of Edith Vroon via info@linnaeusboekhandel.nl of telefonisch: 020 4687192.

Meer informatie
Datum: 14 - 21 februari 2017
Locatie: Verschillende boekhandels in Nederland en Vlaanderen, klik hier voor een overzicht.