Webwinkel Vakdagen

24 januari 2018 - 25 januari 2018

Voor de twaalfde keer vindt het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats: de Webwinkel Vakdagen 2018. Na 11 succesvolle edities met afgelopen jaar een recordaantal bezoekers van 11.176 beursgangers, volgt in 2018 een nieuwe editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema's en vele exposanten.

52274.webwinkel_vakdagen.jpg

Op de beursvloer vind je verschillende exposanten terug zoals ING, DHL of Toshiba die oplossingen bieden binnen diverse thema's. Naast de stands op de beursvloer zijn er de komende editie maar liefst 12 lezingenzalen te vinden. Dit keer zijn de zalen niet per zone ingedeeld, maar wordt in elke zaal een relevant thema behandeld. Tijdens deze lezingen worden actuele cases behandeld en praktische tips gegeven, die onmisbaar zijn voor iedereen die in de e-commerce actief is.

Laat je inspireren door verhalen van topsprekers uit binnen- en buitenland en ontvang advies van de ruim 265 e-commerce leveranciers die zich op de beursvloer presenteren. Bekijk de exposantenlijst.

Sprekers in keynotezaal

Altijd al willen weten hoe topbestuurders te werk gaan en wat hun succesverhalen zijn? Op de Webwinkel Vakdagen 2018 zal één grote zaal met een capaciteit van 650 personen speciaal ingericht zijn voor onze keynotesprekers. Het keynoteprogramma bestaat onder andere uit presentaties van Pieter Zwart (CEO van Coolblue) en Huub Vermeulen (CEO van bol.com). Benieuwd naar het hele programma? Bekijk het hier.

Meer informatie
Datum: 24 en 25 januari
Locatie: Jaarbeurs Utrecht, Hal 7 & 8, Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht
Tijd: De beurs is beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur geopend
Toegang: De beurs is gratis te bezoeken, aanmelden is verplicht via deze link.