Toast Literair

21 januari 2018

Op zondag 21 januari 2018, vindt de 8ste editie van Toast Literair plaats, de grootste literaire brunch van Vlaanderen en Brussel. Op zo’n 200 plekken in Vlaanderen en Brussel zullen tientallen auteurs het beste van zichzelf geven tijdens een uitgebreid ontbijt of een literair aperitief.

50968.Toast Literair 2018 A3.jpg

Peter Terrin, Alicja Gescinska, Stefan Hertmans, Christophe Vekeman, Bart Moeyaert, Annemie Struyf, Saskia De Coster en Lara Taveirne: het zijn maar enkele van de vele grote namen die te gast zijn op Toast Literair.

Zo’n 200 Davidsfonds afdelingen plannen op zondagvoormiddag 21 januari 2018 hun grootste literaire evenement bij een sprankelend aperitief of een heerlijk ontbijt. Ze nodigen daarvoor niet alleen gevestigde literaire waarden uit, maar geven evengoed (jong) lokaal talent een kans. Het literaire feestje is het ideale moment om auteurs in contact te brengen met hun publiek.

Op het programma staan niet alleen lezingen, maar ook heel wat andere activiteiten rond literatuur, zoals literaire wandelingen, theatervoorstellingen en prijsuitreikingen van de Junior Journalist-wedstrijd. Op de website www.toastliterair.be staan alle activiteiten per provincie.