Hexspoor Tuesday - Online marketing voor specialistische uitgevers

17 april 2018

Vroeger was het simpel, je verkocht aan consumenten (B2C) of je had zakelijke afnemers (B2B). Deze tijd is voorbij. Er is een digitale transformatie gaande en de verschillen tussen de twee vervagen. Wat betekent dit voor een uitgeverij? Hoe wordt de focus verlegd naar online marketing en wat komt hierbij kijken.

53825.hexspoor.jpg

Onze gastsprekers praten over de grote kansen in e-mailmarketing. Stap in de wereld van de digitale berichten en leer alles over de mogelijkheden van B2C e-mail marketing. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt je meegetrokken in de inspirerende verhalen van Carlijn Postma, Wouter Steenkist en Marc van Hattum.

Carlijn Postma werkt bij The Post en komt vertellen over content marketing. Wouter Steenkist vertelt als directeur eigenaar van Mailcampaigns over gesegmenteerde e-mailmarketing en Mark van Hattum van MVH Media over SEO & conversie.

Meer informatie
Datum: dinsdag 17 april
Tijd: 13.00 - 17.00 ur, aansluitend netwerkborrel
Locatie: Hexspoor - Inspiration Room, Ladonkseweg 9, 5281 RN Boxtel
Aanmelden: Het evenement uitsluitend voor genodigden, maar uitgevers kunnen een e-mail sturen naar mail@hexspoort.nl voor een fysieke uitnodiging. Er is een maximale capaciteit van 60 gasten
Meer weten: Hexspoorfulfilment.nl