BoekenFEST '19

30 maart 2019

Het leukste festival van het jaar komt er weer aangestormd, inclusief wapperende rode cape en bekende superheroes. Dit jaar staat het BoekenFEST namelijk in het teken van Super(wo)man. Op 30 maart is DNK dé plek waar supermannen- en vrouwen zich verzamelen om jou een bijzondere avond uit te bezorgen. En het belooft een avond voor in de boeken te worden!

64016.bf_posterimage.jpg

In Amsterdam wordt de landelijke Boekenweek afgetrapt met het welbekende Boekenbal. Hier in Assen doen we het íets anders, wij sluiten de Boekenweek namelijk feestelijk af met het BoekenFEST! Een sfeervol festival bomvol bekende schrijvers, liveoptredens, swingende muziek, culinaire versnaperingen en vooral boeiende verhalen. Dit jaar is de line-up extra bijzonder met supervrouwen- en mannen zoals Daphne Deckers, Aaf Brandt Corstius, Bobbi Eden, Deborah Cabau, Ronald Giphart, Özcan Akyol en Lévi Weemoedt. 

Natuurlijk is er naast alle optredens op de verschillende stages nog veel meer vertier tijdens het BoekenFEST’19! Er worden opnamen gemaakt voor Kolkende Taal Late Night, de schrijvers geven signeersessies en je kunt hun boeken kopen bij de stand van Bruna, een workshop speedstylen volgen bij Blom Mode, een liefdesbrief op verzoek laten schrijven bij Lieke van den Krommenacker, smullen van culinair lekkers, genieten van mooie muziek van singer en songwriter Isa Zwart en swingen tijdens de afterparty met DJ Nanno!


Meer informatie: 
Datum & tijd: 30 maart 2019, vanaf 19.30 
Locatie: DNK, Weiersstraat 1, Assen
Tickets hier te koop à € 7,50
Website