Feesten in Bologna

Feesten in Bologna

2 april 2014

Op zondag 23 maart vliegen collega Hannerlie Modderman en ik naar Bologna. De eerste gesprekken hebben we gepland in Hotel Carlton, waar ook de jaarlijkse Random House-party plaatsvindt. Opeens zien we collega’s van Puffin die we eerder niet zagen op deze party. De fusie tussen Random House en Penguin is ook in Bologna zichtbaar.

- thille dop

Kraak de kooi

24 maart 2014

Afgelopen december zijn we van start gegaan met de campagne rondom Half Zwart. We ontvangen galleys uit Engeland en onze stagiaire snelt naar de doe-het-zelf-winkel om touw, labels en slotjes te kopen. De boekhandel ontvangt een mooi ingepakt vooruitexemplaar (zie foto). We brainstormen over het idee van de kooien. Ik vertel enthousiast over de fantastische, speciaal gemaakte kooi die ik in Engeland heb gezien.

- thille dop

Media launch in Londen

14 maart 2014

Terwijl uitgeefster Thille Dop nog bezig is spectaculaire ideeën voor haar nieuwe boek te bedenken en vervolgens te verwerpen, wordt in London al een spectaculaire media launch gehouden. Thille Dop was erbij, op hoge hakken.

- thille dop

Zwart-wit trilogie - Hoe het allemaal begon

7 maart 2014

Maart 2013. De mailbox slibt dicht van alle manuscripten die uitgevers en agenten op het laatste moment sturen. Of we dit allemaal nog even willen lezen voor de boekenbeurs in Bologna begint. Het ene manuscript is nog hotter dan hot.

- thille dop